Introductiedag

Introductie dag,

Iedere school heeft bijna wel een introductie dag zodat de leerlingen elkaar beter kunnen leren kennen. Bij ons op school was het een sportdag en daarna gingen we ergens barbecueën. Bij de sportdag moesten er natuurlijk ook groepjes gemaakt worden. Nu zat ik in een groepje waar ik bijna iedereen uit kende. Op 2 jongens na…
De groepjes waren gemaakt en het was tijd om te gaan sporten. Wij hadden natuurlijk de grootse lol omdat we elkaar al kenden. Lachend liepen we dus naar ons eerste onderdeel toe. Het waren allemaal leuke spelletjes die je nooit zomaar zou gaan doen. Niet normaal voetbal, maar levend tafelvoetbal en bubbel voetbal waar je bovenlichaam dus in een of andere bubbel zit en je tegen elkaar aan kan beuken zodat de andere omvalt. We gingen ook nog blind volleyballen en hockeyen. We hadden met z’n allen heel veel lol en wij vonden toch echt dat we de beste waren ook al waren we dat bij lange na niet. Zolang alles maar gezellig is, is het goed, zeg ik maar.
Bij de barbecue was alles ook heel gezellig, er kwamen andere mensen bij zitten. Lekker eten en veel lachen. Toen wij uitgegeten waren, hadden we nog zo’n zin in een lekker ijsje dus zijn we met een aantal mensen nog naar de Mac Donalds gegaan.
Het was dus echt een super gezellige introductie waar ik ook nieuwe mensen heb leren kennen, maar het ook gezellig was met mensen die ik al kende!

Noek klas HHOMHO5P

MBO Horeca Hilversum