Icebreaker!!!!!

Icebreaker!

Een eerste indruk is altijd belangrijk! Zeker als je voor het eerst naar je nieuwe school gaat. Nieuwe mensen en gezichten om te leren kennen. Dat is natuurlijk altijd spannend en kan soms ook een beetje gênant zijn.

Op het MBO van Hilversum, afdeling horeca hebben ze iets leuks bedacht om het ijs te breken! Als je op de introductiedag komt word je eerst lekker afgemat. Je gaat namelijk allemaal sport activiteiten doen met je klasgenoten. Het is leuk, interactief en vooral erg gezellig! Nu kun je denken: tijdens al dat sporten praat je nog helemaal niet zoveel?
Maar daar is nog iets op bedacht.
Als je namelijk een beetje bent bijgekomen van al die sport activiteiten, ga je naar de binnenstad van het leuke Hilversum voor een opfrissertje en een kans om de maag weer even te vullen. Je gaat namelijk naar een BBQ! Dus krijg je de kans om eens even lekker bij te kletsen, en voor de wat oudere tieners onder ons, te genieten van een koud glas pils. En natuurlijk niet te vergeten, een heerlijk stuk vlees van de grill.

Dus maak je vooral geen zorgen voor de eerste week van school, want er is voor alles gezorgd! Het enige waar jij nog voor moet zorgen is gezelligheid!

Conner Schreutelkamp
HHOMO5Q

MBO Horeca Hilversum