Categorie archieven: Persberichten
“Een kokstekort dreigt. Vooral voor het lagere en middensegment, maar misschien ook voor het hogere. En er zijn meerdere oorzaken dus ook diverse oplossingen.”
Kom naar het Circle of life diner op 17 november bij MBO College Hilversum
HILVERSUM – De horeca opleiding van het MBO College Hilversum adopteert een kalf. Studenten volgen het dier een jaar lang in een reis van geboorte, leven en slacht en uiteindelijk bereiding in het lesrestaurant van de opleiding. Gaandeweg het project geven verschillende nauw betrokken partijen workshops aan de studenten. Authentieke Boerderij de Lindenhoff en verschillende […]
Maandag 25 augustus geeft wethouder Nicolien van Vroonhoven-Kok om 10.00 uur in het Raadhuis het startsein van het project Food for Thought van het MBO College Hilversum. Daarna zal Jan Douwe Kroeske de studenten die komende weken aan dit project gaan werken inspireren te komen tot een creatief en uitvoerbaar plan. Bijzonder project Food for […]
De horeca opleiding van het MBO College Hilversum adopteert een kalf. Het kalf wordt half februari 2014 geboren wordt op authentieke boerderij de Lindenhoff. Daar wordt het een jaar lang gevoed en verzorgd en is het het middelpunt van de lessenreeks ‘Circle of life’. Na 12-14 maanden zal het kalf worden geslacht en wordt het […]
Crabvocado – BESTE AMUSE 2013 Wesley van Rijswijk en Barry van Tricht, daarbij geassisteerd door Tom Penning de Vries, van het MBO College Hilversum hebben met de amuse “Crabvocado” op zondag 10 november in Grand Hotel Huis ter Duin de finale van de Sharing Success Amusewedstrijd gewonnen. Naast de prijs voor Beste Amuse werd er […]
MBO College Hilversum start met een Ipad project Komend jaar starten twee klassen aan de opleiding Horeca ondernemer manager het schooljaar met enkel een Ipad in hun tas. De 40 leerlingen krijgen een Ipad in bruikleen gedurende hun 3 jarige opleiding. ‘Alle lesstof wordt voor dit project gedigitaliseerd en verrijkt met filmpjes en andere interactieve […]